haha

Ja gud vad vissa är FALSKA och avundsjuka, även att de inte säger nått så räcker det.

Överdrivna och falska är vad dom är.


Jaja, alla vill väl leva det lyxliv med hus o karl som jag lever väl ;)

Yepp jag tycker det är LYX, MEN vi kunde kanske bott nån annanstans... =)




Vc..

Sitter på vårdcentralen och precis ha gjort glykosbelastning... Usch så äckligt det är. Just nu är jag hungrig som tusan... Och de hade tydligen inte sett att jag var inbokad på glykosbelastning... Haha idioter... Sen skulle jag ha med pisseprov och när jag gav det till min bm så stod hon som ett frågetecken o mindes inte alls att jag skulle ha med det idag :s åhhhh vad trött jag blir på sådana människor......

Jaja gå en runda på stan sen tror jag tills bussen går hem..

Trött o huvudvärk idag, kul.


Min duktiga tjej!

Hon går nu nästan heela tiden, så duktigt är hon och såå stolt är jag! Hon är ingen bebis längre :(

Tur man ska få en till då ;)


Sorgligt...

Vissa tiger, inte ett ord. Och det räcker för mig att veta hur mkt ni bryr er. Tack



God kväll

Hur har ni det denna lördag?
Vi har det iaf bra, även att jag har varit lite ur balans idag med världens..humör.. Så slutade kvällen bra ändå. Har varit och ätit kinamat med trevliga människor :) mycket fint!

Fast tänkte berätta om igårdagen faktiskt... Som ni kanske sett så är jag gravid, v 11+3 idag för att vara exakt och igår var jag på inskrivning på MVC. Fick en annan bm denna gången och jag kan inte annat än älska henne! Hon var underbar.

Som sagt så blir det en del denna graviditet... För det första så ska jag göra en extra glykosbelastning för mor min hade graviditetsdiabetes. I v 14 ska jag träffa en doktor för att prata om den kommande förlossningen och vad som måste stå i min journal så de vet vilka meduciner jag måste få under förlossningen bl.a. Pga Molly tillstånd efter födelsen... Och så ska jag få ett extra ultraljud när jag träffar läkaren pga min extrema oro...

Barnmorskan ska även kolla så jag verkligen inte har GBS (bakterien Molly föddes med) för enligt läkarna på neo så är jag frisk... Dubbelkoll helt enkelt.

Jag ska även få prata med en psykolog...

Och få prata med ofeliakliniken ( som man gör när man har en förlossningsrädsla som i detta fall är pga mollys förlossning)

Och såklart det traditionella rutin ultraljudet nån gång i maj :)

Och en till glykosbelastning i v 27

Det kommer säkert blir mer...

Jaha då vet ni det ni intresserade :)

Men jag stormtrivs redan med denna barnmorska. Blev till och med erbjuden fosterdiagnostik som jag trodde bara de över 35 år fick göra för det sa min andra bm.. Hon var lite konstig..men men

Hoppas ni har en trevlig lördag :)


Sena fredag

Vad gör jag uppe?? Kommer vara skittrött imorgon känner jag på mig... Ska bara ladda upp en liten bild innan jag bäddar ner mig :)

Har ju lovat er en sak ett bra tag nu och tänkte nu va fan, får väl hålla det jag lovat :)




åhh

fortsätter nog blogga här ändå... ett tag till iaf =)

vet liksom inte när jag ska avslöja min hemlis :P velar fram o tebax =)



Hemlis

Vem vill veta en hemlis då?? :)


Hehe


Underbar dag

Men tröööööött är jag... Varit på samtal i flera timmar typ... Kom nog fram till flera lösningar som man skjutit fram så länge... Så gladare blir man nog med tiden :)

Kan berätta att Molly har börjat släppa taget mer och mer och då menar jag att hon börjat gå utan stöd mer nu :) så duktigt tjej!!


Nytt

Nytt nagellack och ny ring! :)


Min dag

Faktiskt min dag idag för en gångs skull :)

Men dagen imorgon är egentligen den dag jag väntat ett tag på... :)



Ärligt..

Så känner jag ingen lust till att blogga... Har egentligen inget att skriva ändå



Återkommer


Åhh

Jädra skittelefon... Har massa bilder att ladda upp men det går inte :( och datorn funkar ju inte som vanligt....

Men försöker ladda upp en bild iaf...


Asså ärligt... Det går inte ladda upp bilder!!






Kastar snart skiten i väggen.....


Ärligt...

Helt ärligt så tycker jag det är skittråkigt när ingen kommenterar....

Jaja


=(


Tjockis

Helt klart godkänd glass!! Älskling och jag tryckte i oss heeela den :) haha gott


Rolig dag

Jaa idag hade jag min andra körlektion och jag kan ärligt säga att jag var hur nervös som helst innan!! Eftersom det gick dåligt förra gången.... Men idag! Idag ska ni veta att jag var grym! Haha :) jodå, jag klarade det galant, med växlingen och allt!! Den som jag mest är nervös över... Nä men det gick som på räls, helnöjd med mig själv :)

Hämtade Molly vid 2, får hem en seg och trött bebis.. Hade inte velat sova på dagis och hade tydligen varit gnällig :/ rätt hängig var hon när hon kom hem... Så gick o la henne och hon sov nog över 2 timmar, lite piggare iaf.

Så nu har vi nyss kommit hem från maxi, handlat lite inför helgen, och jag lyckades flörta till mig en ben & jerrys ;) typ bara ätit det en gång i mitt liv.... Kan ju tillägga att jag körde till maxi ;)

Jaha nehe


vilken dag!

Håller ni inte med om att detta väder gör en såå glad och lycklig?? Jag blir det iaf och det behöver jag! =)

Lämnade Molly på dagis vid 11 idag för jag skulle, tro det eller ej, på teorilektion ;) har varit på det innan och guuuud vad mkt man lär sig!! helt sjuk, bättre än o läsa in allt..
Fast var väldigt seg i huvet idag.. Molly har fått nån dum hosta som stör allas sömn och jag försöker med allt för o hjälpa henne men det funkar inte så bra =/ får väl se hur denna natten blir så får jag se om jag börja med hostmedicinen jag har till henne... men den gör bara hostan värre =(

Åh, kom på nyss att veckorna SPRINGER iväg!! snart sommar och sen kommer hösten som jag längtar till, älskar hösten, iaf denna =)

Nää nu snackar jag för mkt. Ta lite hallonkräm o glo lite på dumburken!

image description


Lämna gärna ett litet fotspår när ni ändåns är här och smyger =)


tyvärr...

Märkte nu när jag skulle publicera inlägget att det inte går lösenordsskydda =( då måste man lösenskydda heela bloggen och det vill jag inte =/

Usch jag som lovat såå länge ju

men men vad ska man göra? =)



Vårväder!!!

Herregud vilket fint väder vi haft idag!! Molly och jag har varit ute och räffsat hela dagen och när pappan kom hem så grillade vi korv och kött :) jisses vilka extrema vårkänslor jag haft idag :) 14 grader har vi faktiskt haft här.

Men det negativa idag var att Molly ramlade med sin läragåvagn så hon fick på nått sätt en spricka i naglen :s hon gnällde lite men inte så farligt, det var mer konstigt att ha ett plåster på fingret haha.

Nahe nu ska jag dricka lite kaffe. Håll utkik efter det skyddade inlägget :) kommer ikväll.... Om inte datorn läger av :s

Här kommer en bild på Molly ! Lägg märke till den fina bakgrunden.... Våran trädgård :s bilar och uppgrävt...


Får vänta till imorn...

Inlägget jag lovade får jag lägga upp imorgon istället.... Datorn trögade ihop och funkar inte för tillfället och skyddade inlägg går inte att göra från mobilen... Men håll utkik imorgon under dagen så ploppar det upp ett inlägg!! :)

Asså de ska tydligen bli 14 (!!!!!!) plusgrader imorgon!!! Hahahahha fy tusan vad gött. Men det finns ändå inget att göra ute... Trädgården ser ut som satan, uppgrävd överallt! Så det är rätt sandigt typ... Åhh önskar jag kände folk här så man kunde ta en promenad eller en fika eller nått....

Nä men vad deppig jag blev.. Hatar att tänka på sånt som gör mig nere :s skitsamma, får mysa med min bebis så mkt det går imorn :)

God natt med er!! Hörs i morgon :)



Ny design!

Grym design av en grym tjej! :)

Kolla in hennes blogg

Http://emmaliito.blogspot.com

Bloggar från mobilen nu så vet inte om länken blev som den skulle eller inte, annars kan ni ju vara schyssta o kopiera länken ist :) kan länka riktigt när jag har datorn.


oj men hej

Goddag i stugan =)

Var ett tag sedan :S har inte haft sån där jättelust att blogga.. velat hit och dit om jag ska börja med lösenordskydda vissa inlägg, men sen har det inte blivit av att jag skrivit eller så har det inte varit rätt tillfälle.. men känner att det gör det samma om jag lösenskyddar ett inlägg, för det kommer nog ändå inte vara så många som kommer fråga om lösen =) några har gjort det och hoppas ni fortfarande är inresserade?? bara skriv en kommentar till det lösenordsskyddade inlägget som kommer upp sen... japp, jag lägger nog upp det efter detta inlägg.

annars då?? här är det bra iaf =)dagarna tuffar på, molly hon är frisk o glad, likaså vi. Igår (lördag) var molly hos sin mormor till idag (söndag) och älsklingen o jag var på bio En gång i Phuket. Haha skitrolig var den, har sån träningsvärk i magen idag avv allt skrattande :P
Passade även på att sova inatt! annars vaknar jag 1758493 ggr av molly som gnäller i sömnen.. och är det inte det så är jag kissnödig... =) alltid nått!

nae men håll utkik! ett intressant inlägg kommer komma upp sen =)

kram på er!

Vilken lyxvecka!

läs i torsdags...Skiten kom ju inte upp som det skulle... :s


För älsklingen har varit hemma sedan tisdag och det har varit väldans trevligt :) idag mådde han lite bättre så vi tog en tur till Ronneby och handlade lite, eller storhandlade blev det. Efter det åt vi lunch på våran favorit pizzeria i Ronneby, de har en sjukt god kebabtallrik! Det var gott.
Påvägen hem stannade vi vid en skog i bränteknuva och en bot in där låg ett stort dagbrott. Jag som inte gillar att gå i skogen, så var det faktiskt rätt trevligt, jävligt intressant med sånt där faktiskt!

14:00 hämtade vi Molly som stod och vinkade i fönstret när vi kom! Haha så söt är hon.

Asså vi har gjort en del idag.. Helt slut i huvet.. Tog en promenad efter Molly ätit middag och gick och köpte klubbor :p haha.

Är våren på väg? Det är ju sjukt skönt ute.. HOPPAS vädret är här för att stanna! Kommer det snö igen så lägger jag mig under täcket o kommer fram till sommaren.

Längtar till lördag!! ;)

Tösen och hennes nya bord och stolar hon fick av sin mormor i julklapp :)


RSS 2.0